RO-ELF
Recomandare


• Citeste regulament-ul
• Daca ai probleme la inregistrare anunta problemele forumului
• Urmeaza tutorialele pentru incepatori !
Regulament | Probleme | Tutoriale
Bine Ai Venit !


• Te rugam sa te inregistrezi !
• Inregistrarea este complet gratuita
• Nu dureaza mult
• Si se aciveaza pe loc

Iregistrare

Comunitatea Asasiniro-mn.4rumer.comAtentie!: Cei fara mesaje pe site DELETE.
Recrutez membri pentru clan si moderatori la majoritatea sectiunilor.

CUM PUTEM REDESCHIDE/RESTAURA TAB-URILE INCHISE ACCIDENTAL IN FIREFOX, INTERNET EXPLORER, OPERA, CHROME SI SAFARI

In jos

CUM PUTEM REDESCHIDE/RESTAURA TAB-URILE INCHISE ACCIDENTAL IN FIREFOX, INTERNET EXPLORER, OPERA, CHROME SI SAFARI

Mesaj  verde la data de Vin Feb 07 2014, 15:52

Majoritatea utilizatorilor obisnuiesc sa deschida mai multe tab-uri in browser atunci cand navigheaza pe internet. Insa tocmai din aceasta cauza, atunci cand fac curatenie printre tab-urile deschise, se poate intampla sa inchida accidental si tab-uri pe care nu ar fi dorit sa le inchida. In astfel de situatii, utilizatorii vor sa stie cum pot redeschide rapid ultimele tab-uri inchise, in functie de browserul folosit, pentru a nu fi nevoiti sa caute din nou adresele paginilor web care ii intereseaza.
Cum putem redeschide tab-urile inchise accidental in Firefox?
Restaurarea tab-urilor inchise accidental in Firefox se poate face foarte simplu, dand click-dreapta pe oricare dintre tab-urile ramase deschise si selectand Undo Close Tab din meniul afisat (sau puteti folosi combinatia de taste Ctrl+Shift+T). Repetand operatia, tab-urile vor fi redeschise in ordinea in care au fost inchise.
undo-closed-tab-firefox
Daca doriti sa vedeti exact care au fost tab-urile inchise, pentru a putea selecta dintre acestea tab-urile care va intereseaza, sau daca doriti sa redeschideti toate tab-urile inchise, puteti face acest lucru dand click pe butonul Firefox (butonul portocaliu din coltul stanga-sus) si selectand History > Recently Closed Tabs. Puteti redeschide individual tab-urile inchise, sau puteti selecta optiunea Restore All Tabs pentru a restaura toate tab-urile.
recently-closed-tabs-firefox
Cum putem redeschide tab-urile inchise in Internet Explorer 9?
In Internet Explorer 9, tab-urile inchise recent pot fi restaurate rapid, dand click-dreapta pe un tab activ si selectand din meniul afisat optiunea Reopen closed tab (de asemenea, puteti folosi combinatia de taste Ctrl+Shift+T).
reopen-closed-tabs-ie
Daca doriti sa vedeti ce tab-uri au fost inchise, pentru a restaura dintre acestea doar tab-urile care va intereseaza, selectati Recently closed tabs, apoi dati click pe tab-ul pe care doriti sa il redeschideti. De asemenea, aveti posibilitatea de a redeschide toate tab-urile inchise folosind optiunea Open all closed tabs.
O alta modalitatea de a redeschide tab-urile recent inchise in IE9 este sa deschidem un tab nou (New tab), apoi sa dam click pe link-ul Reopen closed tabs afisat in coltul din stanga-jos al acestuia. Va fi afisat un meniu pop-up cu toate tab-urile inchise din ultima sesiune, utilizatorii putand restaura din acesta tab-urile care ii intereseaza.
reopen-ie9-tabs
Cum putem redeschide tab-urile inchise recent in Opera?
Pentru a restaura tab-urile inchise recent in Opera trebuie sa dati click pe sageata in jos (sau iconita recycle bin) afisata in partea dreapta a barei de tab-uri (tab bar). Apoi selectati din meniul drop-down afisat tab-urile pe care doriti sa le redeschideti (de asemenea, aveti optiunea de a sterge toata lista de tab-uri inchise folosind optiunea Clear List of Closed Tabs).
recently-closed-tabs-opera
O alta modalitatea de a restaura rapid tab-urile inchise accidental in Opera, este folosirea shortcut-ului Ctrl+Shift+T.
Cum putem restaura tab-urile inchise recent in Chrome?
In Google Chrome, pentru a redeschide tab-urile inchise recent, dati click-dreapta pe o portiune goala din bara de tab-uri (tab bar) si selectati din meniul afisat optiunea Reopen closed tab. Repetand actiunea, veti deschide tab-urile in ordinea in care au fost inchise.
reopen-tabs-chrome
De asemenea, ca si in browserele prezentate anterior, pentru a redeschide tab-urile inchise recent in Chrome, puteti folosi combinatia de taste Ctrl+Shift+T.
Cum putem restaura tab-urile inchise accidental in Safari?
Pentru a redeschide tab-urile inchise recent in Safari, apasati tasta Alt pentru a afisa bara de meniu (Menu bar), apoi dati click pe History. Din meniul afisat puteti selecta ce tab-uri dintre cele inchise recent vreti sa restaurati, sau puteti restaura toata sesiune de tab-uri recent inchise dand click pe optiunea Reopen All Windows from Last Session.
reopen-closed-tabs-safari
verde
verde
Moderator
Moderator

Mesaje : 2050
Data de inscriere : 27/12/2011
Varsta : 29
Localizare : Baia Mare

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum