RO-ELF
Recomandare


• Citeste regulament-ul
• Daca ai probleme la inregistrare anunta problemele forumului
• Urmeaza tutorialele pentru incepatori !
Regulament | Probleme | Tutoriale
Bine Ai Venit !


• Te rugam sa te inregistrezi !
• Inregistrarea este complet gratuita
• Nu dureaza mult
• Si se aciveaza pe loc

Iregistrare

Comunitatea Asasiniro-mn.4rumer.comAtentie!: Cei fara mesaje pe site DELETE.
Recrutez membri pentru clan si moderatori la majoritatea sectiunilor.

DESCHIDE LINK-URI IN MODUL PRIVATE BROWSING IN FIREFOX FOLOSIND MENIU CLICK-DREAPTA

In jos

DESCHIDE LINK-URI IN MODUL PRIVATE BROWSING IN FIREFOX FOLOSIND MENIU CLICK-DREAPTA

Mesaj  verde la data de Vin Feb 07 2014, 16:03

Dese ori, atunci cand navigam pe Internet, ne punem problema daca intimitatea (privacy) ne este respectata. Pentru a proteja interesele utilizatorilor, majoritatea web-browserelor au adaugat optiunea de navigare In Private/Incognito.
Utilizatorii Firefox au posibilitatea de a activa modul In Private din setarile browserului ori de cate ori doresc sa viziteze pagini web care ar putea sa “sustraga” informatii presonale despre vizitatori. Insa navigarea In Private nu este recomandata permanent, mai ales pentru utilizatorii care viziteaza frecvent site-uri pe care au create conturi, iar activarea si dezactivarea acesteia in astfel de cazuri poate deveni iritanta (mai ales daca suntem contra-timp) sau poate fi uitata complet.
firefox-privacy
Open In Private Browsing Mode este un add-on pentru Firefox care permite utilizatorilor sa deschida diverse link-uri in modul In Private direct din meniul de click-dreapta, fara a avea activata dinainte optiunea respectiva.
install-open-in-private
De exemplu, daca avem o fereastra Firefox deschisa, cu mai multe tab-uri active, iar navigarea privata nu este activata, putem deschide un link in modul private browsing intr-o noua fereastra dand click-dreapta pe link si selectand Open Link in Private Browsing Mode.
in-private-context-menu 
Download Open Link in Private Browsing Mode (Firefox Add-on)
Dand click pe butonul de Back in fereastra deschisa in modul In Private, vom fi avertizati ca Firefox nu va pastra nici un fel de istorie pentru cautari, pentru paginile/siteurile accesate, pentru download-urile facute, cookies sau fisiere temporare.
private-browsing
De asemenea este specificat si cum putem opri modul de navigare In Private (dati click pe Tools in Menu bar si selectati Stop Private Browsing din meniul afisat).
stop-private-browsing


verde
verde
Moderator
Moderator

Mesaje : 2050
Data de inscriere : 27/12/2011
Varsta : 29
Localizare : Baia Mare

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum