RO-ELF
Recomandare


• Citeste regulament-ul
• Daca ai probleme la inregistrare anunta problemele forumului
• Urmeaza tutorialele pentru incepatori !
Regulament | Probleme | Tutoriale
Bine Ai Venit !


• Te rugam sa te inregistrezi !
• Inregistrarea este complet gratuita
• Nu dureaza mult
• Si se aciveaza pe loc

Iregistrare

Comunitatea Asasiniro-mn.4rumer.comAtentie!: Cei fara mesaje pe site DELETE.
Recrutez membri pentru clan si moderatori la majoritatea sectiunilor.

SIMPLE MAIL (POP3 CLIENT) & NOTIFIER (FIREFOX TIP)

In jos

SIMPLE MAIL (POP3 CLIENT) & NOTIFIER (FIREFOX TIP)

Mesaj  verde la data de Vin Feb 07 2014, 16:08

Pentru cei care folosesc simultan mai multe conturi de e-mail, verificarea acestora poate “papa” uneori mai mult timp decat si-ar putea permite (in momentul respectiv) sau se poate intampla frecvent ca anumite conturi sa fie “sarite” involuntar (iar daca exact atunci sunt primite e-mailuri importante pe adresele uitate, situatia ar putea deveni destul de incurcata). Solutia cea mai simpla este redirectionarea tuturor e-mailurilor primite catre un singur Inbox, in felul acesta asigurandu-va ca nici un e-mail (fie el important sau spam) nu va ramane neobservat.
Simple Mail este un client POP3 (deasemenea IMAP si SMTP), extensie (add-on) pentru Firefox, care va permite citirea e-mailurilor direct din Firefox, fara a fi nevoie sa accesati pentru aceasta fiecare adresa/cont in parte. Iar spre deosebire de mult mai cunoscutele Outlook si Thunderbird, Simple Mail este – evident – simplu, si deci usor de folosit (indiferent de nivelul de experienta al utilizatorului). In plus, de fiecare data cand veti primi un e-mail, veti fi anuntat prin intermediul Notifier-ului inclus in “pachet”.
Cum se foloseste Simple Mail & Notifier
Dupa instalare, veti observa in coltul din dreapta-jos al ferestrei Firefox icon-ul pentru email (notifier-ul), care va afisa numarul de mesaje noi primite pe mail (pentru inceput va fi vorba doar despre mesajul de intampinare al clientului Simple Mail).
simple-mail
Pentru a adauga un cont de e-mail la Simple Mail, dati click-dreapta pe iconita respectiva si selectati Preferences din meniu, iar pentru a deschide clientul de e-mail, este de ajuns sa dati un simplu click pe aceeasi iconita.
preferences
Aveti grija cand adaugati un nou cont de e-mail sa setati POP3 si nu IMAP daca nu doriti sa va fie importate in Simple Mail toate mesajele pe care le aveti in Inbox-ul contului respectiv (daca aveti “noroc” sa fie si un cont ceva mai “varstnic” iar inboxul acestuia insumeaza cel putin cateva sute de mesaje, este foarte probabil ca firefoxul sa devina aproape neutilizabil pentru o perioada relativ lunga).
new-account account
Puteti crea mesaje noi pe care sa le trimiteti avand la expeditor una dintre adresele adaugate la Simple Mail (la alegere) sau puteti raspunde (reply) la e-mailurile primite in Inbox. De asemenea, puteti trimite un mesaj la mai multi recipienti in acelasi timp (destinatar multiplu).


verde
verde
Moderator
Moderator

Mesaje : 2050
Data de inscriere : 27/12/2011
Varsta : 29
Localizare : Baia Mare

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum