RO-ELF
Recomandare


• Citeste regulament-ul
• Daca ai probleme la inregistrare anunta problemele forumului
• Urmeaza tutorialele pentru incepatori !
Regulament | Probleme | Tutoriale
Bine Ai Venit !


• Te rugam sa te inregistrezi !
• Inregistrarea este complet gratuita
• Nu dureaza mult
• Si se aciveaza pe loc

Iregistrare

Comunitatea Asasiniro-mn.4rumer.comAtentie!: Cei fara mesaje pe site DELETE.
Recrutez membri pentru clan si moderatori la majoritatea sectiunilor.

CUM SA RESETAM FILE ASSOCIATIONS IN WINDOWS 7

In jos

CUM SA RESETAM FILE ASSOCIATIONS IN WINDOWS 7

Mesaj  verde la data de Dum Feb 09 2014, 10:54

In Windows diferite tipuri de fisiere sunt asociate cu anumite programe instalate default, odata cu sistemul, sau instalate ulterior de utilizator (de exemplu, atunci cand instalam Microsoft Office, fisierele .doc sunt asociate cu MS Word). In plus, utilizatorul poate asocia orice tip de fisier – dand click-dreapta pe acesta si selectand Open With – cu un anumit program, insa acesta nu are optiunea de a reseta asocierea la valoarea default (adica nu se poate reveni la asocierea creata de Windows intre un tip de fisier si un program, decat daca utilizatorul stie care este programul cu care fisierul a fost asociat initial sau daca apeleaza la un hack de registri).
open-with
Unassociate File Types este o aplicatie portabila gratuita, care permite utilizatorului Windows 7 sa reseteze File Associations la valoarea default.
Ceea ce face de fapt aceasta aplicatie este sa dezasocieze un tip de fisier de programul cu care acesta este asociat in prezent, in felul acesta revenindu-se la asocierea default facuta de Windows. Tot ce trebuie sa facut este sa se selecteze un tip de fisier din lista afisata de aplicatie, apoi sa se dea click pe butonul Remove file association (astfel va fi stearsa asocierea facuta de utilizator via Open With pentru tipul de fisier selectat).
unnassociate-file-type
Delete file type sterge total asocierile dintre fisiere si programe, atat cele facute de utilizator, cat si asocierile default.
avatar
verde
Moderator
Moderator

Mesaje : 2050
Data de inscriere : 27/12/2011
Varsta : 29
Localizare : Baia Mare

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum