RO-ELF
Recomandare


• Citeste regulament-ul
• Daca ai probleme la inregistrare anunta problemele forumului
• Urmeaza tutorialele pentru incepatori !
Regulament | Probleme | Tutoriale
Bine Ai Venit !


• Te rugam sa te inregistrezi !
• Inregistrarea este complet gratuita
• Nu dureaza mult
• Si se aciveaza pe loc

Iregistrare

Comunitatea Asasiniro-mn.4rumer.comAtentie!: Cei fara mesaje pe site DELETE.
Recrutez membri pentru clan si moderatori la majoritatea sectiunilor.

CURATA BROWSER HISTORY SI ASCUNDE SAU INCHIDE APLICATIILE “INTERZISE” CU UN SINGUR CLICK

In jos

CURATA BROWSER HISTORY SI ASCUNDE SAU INCHIDE APLICATIILE “INTERZISE” CU UN SINGUR CLICK

Mesaj  verde la data de Dum Feb 09 2014, 11:01

Sa presupunem ca o mare parte din timpul dvs in fata unui calculator il petreceti la munca sau la scoala. De asemenea, sa presupunem in ca timpul programului de lucru sau al celui scolar nu aveti voie sa accesati anumite pagini web (sau mai degraba majoritatea paginilor pe care le accesati de obicei Very Happy) si nu aveti voie sa instalati/folositi anumite aplicatii (de obicei aplicatii IM, diverse jocuri si joculete sau media playere). Si acum, sa presupunem prin absurd, ca seful/administratorul/supervisorul/profesorul (sau pur si simplu un individ care nu-si vede de treaba lui) se afla fara nici o treaba foarte aproape de biroul dvs, sau mai grav, fara nici un motiv anume, vrea sa va verifice computerul. Ce puteti face in astfel de situatii?
Don’t Panic! este aplicatia ideala pentru astfel de situatii, aceasta ajutandu-si utilizatorii sa ascunda cu un singur click aplicatiile compromitatoare (sau instalate fara acordul sefilor sau al administratorilor) si tot printr-un singur click (de obicei acelasi Very Happy) sa curete istoria de navigare (browsing history) din Internet Explorer. In plus Don’t Panic! este portabila, adica poate fi instalata pe un USB Stick sau in orice colt obscur al hdd-ului (si lansata tot de acolo ori de cate ori este necesar).
Cum functioneaza Don’t Panic!
dupa ce instalati aplicatia, rulati-o si dati click pe Tools, apoi selectati Options din meniul afisat
dont-panic
in tab-ul General puteti seta transparenta aplicatiei, puteti modifica shortcut-ul pentru butonul de panica sau puteti seta daca aplicatia va rula sau nu la pornirea sistemului sau daca va rula in Panic Mode.
dont-panic-options
in tab-ul Advanced puteti seta daca aplicatia poate fi pornita cu sau fara drepturi de administrator
in tab-ul Actions puteti seta ce actiune va intreprinde aplicatia atunci cand este apasat butonul de panica (sau cand este tastat shortcut-ul pt acesta), si anume sa inchida, sa ascunda sau sa minimizeze aplicatiile in systray. De asemenea puteti selecta sa stergeti Recent Files, istoria de navigare si adresele introduse in Internet Explorer + fisierele temporare si fisierele din Recycle Bin.
software-action
in tab-ul Close (Hide) puteti selecta ce aplicatii doriti sa inchideti sau sa ascundeti atunci cand este necesar.
close-hide-apps
Daca doriti sa ascundeti/inchideti mai mult de 3 aplicatii, atunci bifati Enable BlackList support, dati click pe Show BlackList, apoi adaugati aplicatiile respective in lista. Ca sa va asigurati ca nu ati sarit nici una, puteti completa cateva cuvinte cheie, iar atunci cand va fi cazul toate aplicatiile care contin cuvintele respective in denumire vor fi ascunse sau inchise.
blacklist
in tab-ul Run aveti posibilitataea de a seta pana la 3 aplicatii care doriti sa ruleze cand apasati butonul de panica, si de asemenea puteti selecta si fisierele care sa fie deschise cu acestea.
run-applications
verde
verde
Moderator
Moderator

Mesaje : 2050
Data de inscriere : 27/12/2011
Varsta : 29
Localizare : Baia Mare

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum