RO-ELF
Recomandare


• Citeste regulament-ul
• Daca ai probleme la inregistrare anunta problemele forumului
• Urmeaza tutorialele pentru incepatori !
Regulament | Probleme | Tutoriale
Bine Ai Venit !


• Te rugam sa te inregistrezi !
• Inregistrarea este complet gratuita
• Nu dureaza mult
• Si se aciveaza pe loc

Iregistrare

Comunitatea Asasiniro-mn.4rumer.comAtentie!: Cei fara mesaje pe site DELETE.
Recrutez membri pentru clan si moderatori la majoritatea sectiunilor.

VEZI CE PROGRAME / APLICATII SUNT LANSATE AUTOMAT LA PORNIREA PC-ULUI (MANAGE WINDOWS 7 STARTUP PROGRAM LIST – WHATINSTARTUP)

In jos

VEZI CE PROGRAME / APLICATII SUNT LANSATE AUTOMAT LA PORNIREA PC-ULUI (MANAGE WINDOWS 7 STARTUP PROGRAM LIST – WHATINSTARTUP)

Mesaj  verde la data de Dum Feb 09 2014, 11:04

Multe programe pe care le instalam pe Windows 7, isi pun procese / aplicatii in startup (Windows Startup Programs) pentru a fi lansate automat la fiecare pornire a calculatorului.
Cu cat numarul aplicatiilor din Windows Startup este mai mare, cu atat sistemul nostru de operare va fi ingreunat. Sistemul va avea performante mai slabe atat la pornire cat si in timpul lucrului. De aceea este foarte recomandat ca procesele inutile din Windows Startup sa fie eliminate (Remove Startup Programs in Windows Vista).
WhatInStartup este o aplicatie portabila (nu necesita instalare) care ne ajuta sa identificam si sa administram procesele din Windows 7 Startup.
Windows7 Startup List
Pentru fiecare proces prezent in Windows Startup, aplicatia WhatInStartup ne ajuta sa aflam informatii detaliate. Locatia din care ruleaza aplicatia, informatii despre aplicatie (developer-ul sau compania producatoare, registrii aplicatiei – Windows Registry, data la care a fost creata, tipul..) si proprietati.
right click
Cu ajutorul optiunii “Permanent Disabling” din WhatInStartup putem opri lansarea automata a unei aplicatii sau a unui software odata cu pornirea calaculatorului. In plus, WhatInStartup ne ajuta sa identificam procesele puse in Windows Startup de diversi virusi sau aplicatii malware.
verde
verde
Moderator
Moderator

Mesaje : 2050
Data de inscriere : 27/12/2011
Varsta : 29
Localizare : Baia Mare

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum