RO-ELF
Recomandare


• Citeste regulament-ul
• Daca ai probleme la inregistrare anunta problemele forumului
• Urmeaza tutorialele pentru incepatori !
Regulament | Probleme | Tutoriale
Bine Ai Venit !


• Te rugam sa te inregistrezi !
• Inregistrarea este complet gratuita
• Nu dureaza mult
• Si se aciveaza pe loc

Iregistrare

Comunitatea Asasiniro-mn.4rumer.comAtentie!: Cei fara mesaje pe site DELETE.
Recrutez membri pentru clan si moderatori la majoritatea sectiunilor.

(FIX OUTLOOK ERROR) TASK ‘MAIL.DOMENIU.COM – RECEIVING’ REPORTED ERROR (0X800CCC92) : ‘YOUR E-MAIL SERVER REJECTED YOUR LOGIN.

In jos

(FIX OUTLOOK ERROR) TASK ‘MAIL.DOMENIU.COM – RECEIVING’ REPORTED ERROR (0X800CCC92) : ‘YOUR E-MAIL SERVER REJECTED YOUR LOGIN.

Mesaj  verde la data de Dum Feb 09 2014, 11:06

0x800CCC92, este un cod de eroare intanit atunci cand dorim sa expediem (POP3 / SMTP) sau sa primim (POP3 / IMAP) mesaje pe Microsoft Outlook Office (raportat pe Outlook 2003, insa este valabil pe toate versiunile). 
Desi Microsoft plaseaza aceasta eroare ca fiind o problema tipica a Microsoft Outlook Express,  cauzata de Microsoft Exchange 2000 Server si rezolvabila cu update la Exchange 2000 Server Service Pack 2 (KB309216),  zilele acestea am intalnit codul de eroare si in alte circumstante:
Task ‘mail.numedomeniu.com – Receiving’ reported error (0x800CCC92) : ‘Your e-mail server rejected your login. Verify your user name and password in your account properties. Under Tools, click E-mail accounts. The server responded: -ERR Authentication failed.’
In acest caz, eroarea a aparut in timpul unui task, cand in timp ce se expediau mesaje, conexiunea la internet a fost intrerupta, iar in urma reconectarii, IP-ul Internet a fost schimbat (IP dinamic). Clientul Outlook Office a continuat sa trimita restul de mesaje catre serverul de e-mail, insa a fost returnat mesajul de eroare de mai sus. User / Parola incorecta. Microsoft Outlook Office
Rezolvarea acestei erori nu sta nicidecum in setarile Outlook Office, ci in setarile de siguranta / securitate ale serverul de e-mail prin care se face expedierea. 
Majoritatea web / mail serverelor au ca masura de securitate impotriva "spargatorilor de parole", cPHulk Brute Force Protection (BFD). In configuratia default a BFD, pentru protectia logarilor invalide pe e-mail, nu este permis task-ul pe un cont de e-mail de la doua IP-uri in acelasi timp. 
Daca in cazul unui task activ, conexiuea la internet a fost intrerupta si daca IP-ul se schimba dupa reconectare, este indicat sa opriti trimiterea/receptionarea de e-mail-uri pentru a evita aceasta situatie. Odata aparuta eroarea de logare 0x800CCC92, rezolvarea va sta numai la administratorul serverului de e-mail. Acesta va avea usoara sarcina de a debloca contul dvs. de e-mail.
verde
verde
Moderator
Moderator

Mesaje : 2050
Data de inscriere : 27/12/2011
Varsta : 29
Localizare : Baia Mare

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum