RO-ELF
Recomandare


• Citeste regulament-ul
• Daca ai probleme la inregistrare anunta problemele forumului
• Urmeaza tutorialele pentru incepatori !
Regulament | Probleme | Tutoriale
Bine Ai Venit !


• Te rugam sa te inregistrezi !
• Inregistrarea este complet gratuita
• Nu dureaza mult
• Si se aciveaza pe loc

Iregistrare

Comunitatea Asasiniro-mn.4rumer.comAtentie!: Cei fara mesaje pe site DELETE.
Recrutez membri pentru clan si moderatori la majoritatea sectiunilor.

ASCUNDE APLICATIILE SAU FOLDERELE DESCHISE IN WINDOWS CU WINDOWS HIDER

In jos

ASCUNDE APLICATIILE SAU FOLDERELE DESCHISE IN WINDOWS CU WINDOWS HIDER

Mesaj  verde la data de Dum Feb 09 2014, 11:08

Fie ca obisnuiti sa rulati mai multe aplicatii sau procese in acelasi timp, fie ca aveti deschise mai multe foldere pe care nu va indurati inca sa le inchideti pentru ca sunt greu de accesat (ori ascunse, ori “ingropate” bine), este foarte probabil ca in anumite situatii sa doriti sa ascundeti in background cateva dintre acestea din diverse motive (pentru a nu va incurca sau pentru a-i impiedica pe ceilalti sa afle ce faceti, etc). Windows Hider este o utiltate gratuita care permite utilizatorilor Windows sa ascunda in background orice aplicatie sau proces care ruleaza si orice fereastra sau folder deschis (acestea vor rula in continuare, insa nu vor mai aparea pe Desktop sau in Taskbar) doar cu un singur click sau cu ajutorul unui shortcut.
Cum functioneaza Windows Hider?
Atunci cand rulati Windows Hider, aceasta listeaza in partea stanga toate aplicatiile, folderele sau paginile de internet deschise in acel moment. Pentru a putea ascunde aceste aplicatii/foldere/etc, trebuie sa le integrati intr-unul dintre cele 4 grupuri existente partea dreapta (deschideti grupul, selectati programul si dati click pe Add; se recomanda impartirea programelor in functie de proprietatile sau utilizarea acestora). Atunci cand veti dori sa ascundeti o anumita aplicatie care ruleaza, dati intai click pe grupul din care aceasta face parte apoi dati click pe Hide/Show Current Group (retineti insa ca toate aplicatiile sau folderele care fac parte din acel grup vor fi de asemenea ascunse). Programele care nu sunt adaugate in nici unul din cele 4 grupuri existente nu vor fi ascunse in background. Pentru a scoate un program dintr-un grup, selectati respectivul program si dati click pe Remove.
windows_hider
Pentru a adauga shortcut-uri pe tastatura pentru fiecare dintre grupurile existente in Windows Hider, dati click pe Options si selectati Settings. Apoi dati click pe butoanele No Hotkey Assigned din dreptul fiecarui grup si tastati combinatia de taste pe care o doriti pentru shortcut (de exemplu, pentru a ascunde/afisa programele din grupul 1, alegeti combinatia Left Ctrl + F1).
 windows_hider_settings
Daca printre aplicatiile deschise pe care doriti sa le ascundeti se numara si ceva aplicatii “zgomotoase” cum ar fi media playerele, aveti grija sa bifati Mute Sound in dreptul grupului din care acestea fac parte. De asemenea, aveti posibilitatea de a crea shortcuturi (combinatii de taste) pentru a opri sau a da drumul la volum (Mute Sound, Unmute sound), si bineinteles, pentru a ascunde/afisa Windows Hider.
verde
verde
Moderator
Moderator

Mesaje : 2050
Data de inscriere : 27/12/2011
Varsta : 29
Localizare : Baia Mare

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum