RO-ELF
Recomandare


• Citeste regulament-ul
• Daca ai probleme la inregistrare anunta problemele forumului
• Urmeaza tutorialele pentru incepatori !
Regulament | Probleme | Tutoriale
Bine Ai Venit !


• Te rugam sa te inregistrezi !
• Inregistrarea este complet gratuita
• Nu dureaza mult
• Si se aciveaza pe loc

Iregistrare

Comunitatea Asasiniro-mn.4rumer.comAtentie!: Cei fara mesaje pe site DELETE.
Recrutez membri pentru clan si moderatori la majoritatea sectiunilor.

ADMINISTREAZA REMOTE COMPUTERELE DIN RETEA CU REMOTE EXPLORER

In jos

ADMINISTREAZA REMOTE COMPUTERELE DIN RETEA CU REMOTE EXPLORER

Mesaj  verde la data de Dum Feb 09 2014, 11:26

Pentru cei care obisnuiesc sa administreze retele de calculatoare cea mai simpla modalitate de a face acest lucru ar fi remote (caz in care accesarea computerelor care trebuiesc administrate se va face prin intermediul unui singur computer). Remote Explorer este un program care imbina caracteristicile Remote Desktop cu cele ale Windows Explorer tocmai pentru a permite un management mai bun al computerelor conectate la workstation (computerul de pe care se face administrarea).
Cu ajutorul Remote Explorer utilizatorul/administratorul poate la fel de bine sa navigheze atat pe computerul local (de pe care se face administrarea), cat si pe computerele care sunt conectate remote – retea locala sau internet – la computerul local (pentru a crea o conexiune remote cu un computer este necesara instalarea Remote Explorer pe acesta. De asemenea, computerul trebuie sa aiba un port deschis pentru comunicare). Aplicatia este atat server cat si client de server – daca unul dintre computerele remote se conecteaza la workstation, acesta poate fi administrat/explorat la fel ca in cazul in care conexiunea se face de la workstation la computerul remote. Remote Explorer suporta multiple conexiuni remote in paralel si de asemenea poate executa mai multe operatii in acelasi timp.
Caracteristici Remote Explorer
File System – similar cu Windows Explorer, permite navigarea printre fisierele, folderele, partitiile, hdd-urile computerelor remote (fisierele pot fi sterse, mutate, copiate, fisierele audio pot fi ascultate direct de pe pc-ul remote, pot fi verificate proprietatile fisierelor stocate pe computerul remote, este posibila redenumirea mai multor fisiere in acelasi timp, folderele dintre computerul local si cel remote pot fi sincronizate si/sau comparate, etc).
compare folders
Registry – similar cu Registry Editor, permite navigarea printre registrii computerului remote. Desi nu pot fi sterse key-uri sau intrari din respectivii registrii, cu Remote Explorer pot fi editate valorile acestora.
registry
Services - similar cu Services din Computer Management, permite oprirea, restartarea, pornirea serviciilor care ruleaza pe computerul remote.
Running Processes – similar cu Task Manager, permite monitorizarea proceselor care ruleaza pe computerul remote. De asemenea, procesele pot fi oprite (kill).
Search - permite efectuarea de cautari printre fisierele sau registrii de pe computerul remote, similar cu functia Windows Search.
search file system
File Transfer – transferul de fisiere dintre computerul local (workstation) si computerul remote se face foarte simplu, similar cu transferul pe (sau de pe) un cont ftp.
Command Prompt – permite executarea de comenzi pe computerul remote, rezultatul acestora fiind afisat pe computerul local.
command prompt
Activity Monitor – monitoarizeaza diverse activitati care au loc pe computerul remote (cum ar fi stergerea/crearea sau redenumirea unui fisier sau al unui folder etc.) si afiseaza logurile pe computerul local.
Capture Devices – permite inregistrarea continutului redat de dispozitivele audio sau video conectate la computerul remote (de exemplu, daca la computerul remote este conectat un TV Tuner, puteti viziona programe TV remote, direct pe computerul Local. De asemenea, puteti schimba canalul sau puteti programa inregistrari. Inregistrarile vor fi stocate pe un folder de pe computerul remote, unde veti avea acces la acestea in timpul desfasurarii inregistrarii sau dupa ce aceasta va fi efectuata).
capture devices
System Information – permite vizualizarea informatiilor despre sistemul instalat pe computerul remote, cat si a informatiilor disponibile despre componentele hardware.
Chat – permite chatul intre administrator si persoanele care folosesc computerele remote.
verde
verde
Moderator
Moderator

Mesaje : 2050
Data de inscriere : 27/12/2011
Varsta : 29
Localizare : Baia Mare

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum