RO-ELF
Recomandare


• Citeste regulament-ul
• Daca ai probleme la inregistrare anunta problemele forumului
• Urmeaza tutorialele pentru incepatori !
Regulament | Probleme | Tutoriale
Bine Ai Venit !


• Te rugam sa te inregistrezi !
• Inregistrarea este complet gratuita
• Nu dureaza mult
• Si se aciveaza pe loc

Iregistrare

Comunitatea Asasiniro-mn.4rumer.comAtentie!: Cei fara mesaje pe site DELETE.
Recrutez membri pentru clan si moderatori la majoritatea sectiunilor.

Cum să fiți online

In jos

Cum să fiți online

Mesaj  verde la data de Joi Iun 26 2014, 16:00

Cum să rămâneți conectat la internet
Fie că vreți să publicați actualizări sociale, să trimiteți emailuri prietenilor sau să consultați site-urile web preferate, o conexiune la internet este cheia. Iar dacă aveți un PC Windows 8.1 sau Windows RT 8.1, veți avea nevoie de o conexiune la internet pentru a termina configurarea.

Conectarea la domiciliu
Dacă aveți un cont la un furnizor de servicii internet (ISP), precum o companie telefonică sau de cablu, aveți deja acces la internet acasă. Vă puteți conecta PC-ul la modem cu un cablu Ethernet și apoi deschide browserul web pentru a ajunge pe internet. Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar, consultați Conectarea la internet.

Dacă doriți ca mai multe PC-uri sau dispozitive să partajeze aceeași conexiune sau dacă doriți să aveți o conexiune protejată cu parolă, puteți configura o rețea în casa dvs. Odată ce este configurată, vă puteți selecta rețeaua din butonul Setări. Pentru a afla mai multe, consultați Adăugarea unui dispozitiv sau a unui PC la o rețea.

O altă opțiune la conectarea de acasă este să creați un grup de domiciliu, care e perfect dacă doriți să redați în flux muzică sau videoclipuri de pe un PC altundeva sau să partajați fișiere și dispozitive (cum sunt imprimantele) între PC-uri. Pentru a afla mai multe, consultați Grupul de domiciliu de la A la Z.

Conectarea din deplasare
Multe locuri publice oferă o conexiune Wi-Fi, precum cafenele sau aeroporturi. În timp ce vă așteptați ceașca de cafea sau cursa aeriană, vă puteți verifica e-mailurile sau naviga pe web.

Dacă sunteți într-un loc unde nu este disponibil Wi-Fi, vă puteți abona la un serviciu de bandă largă mobilă. O conexiune prin bandă largă mobilă este o conexiune la internet pe care o luați cu dvs. și pe care o puteți utiliza atât timp când este disponibil serviciul de telefonie mobilă. În general, cumpărați o cartelă SIM de la compania de cablu sau de telefonie și conectați cartela la PC pentru a vă conecta cu banda largă mobilă. Pentru a afla mai multe despre banda largă mobilă, consultați Conexiunile de bandă largă mobilă, de la A la Z.

Unele conexiuni la internet (în special conexiunile prin bandă largă mobilă) sunt tarifate după utilizare, cea ce înseamnă că planul dvs. include o cantitate maximă de date pe care o puteți transmite într-o lună. Cu aceste tipuri de planuri, este o idee bună să țineți evidența datelor utilizate, pentru a vă asigura că nu sunteți facturat pentru depășirea limitelor de plan. Puteți verifica acest lucru dacă atingeți sau faceți clic pe pictograma rețea de pe desktop sau prin butonul Setări. Pentru a afla mai multe, consultați Conexiunile la internet contorizate: Întrebări frecvente.

Conectarea la o rețea
Atunci când configurați pentru prima dată Windows, este posibil să fiți deja conectat la o rețea. Dacă nu, puteți vedea o listă de rețele disponibile și vă puteți conecta la una.

Pentru a vedea o listă a rețelelor disponibile
Trageți cu degetul din marginea din dreapta a ecranului, apoi atingeți Setări. 
(Dacă utilizați un mouse, indicați spre colțul din dreapta jos al ecranului, mișcați în sus indicatorul mouse-ului, apoi faceți clic pe Setări.)

Verificați pictograma de rețea. Ea va arăta dacă sunteți conectat și cât de puternică este conexiunea.

Dacă nu sunteți conectat, atingeți sau faceți clic pe pictograma de rețea (Pictograma de rețea fără fir sau Pictograma de rețea cu fir).
Atingeți sau faceți clic pe numele rețelei la care doriți să vă conectați, apoi atingeți sau faceți clic pe Conectare.

Este posibil să vi se solicite parola de rețea. O puteți obține de la administratorul de rețea. Dacă sunteți acasă, acesta este probabil un membru al familiei. Dacă sunteți la serviciu, întrebați administratorul IT. Dacă sunteți într-un loc public, precum o cafenea, întrebați pe cineva care lucrează acolo.

Dacă doriți să vă conectați la această rețea de fiecare dată când este disponibilă, bifați caseta de selectare Conectare automată.
Pictograma de rețea din butonul Setări
O listă a rețelelor disponibile
Utilizarea unei conexiuni de bandă largă mobilă
Pentru a afla cum să configurați o conexiune prin bandă largă mobilă, consultați Conexiunile de bandă largă mobilă, de la A la Z.

Odată ce ați făcut configurarea, Windows vă poate ajuta să rămâneți conectat când sunteți în deplasare, comutând automat de la o conexiune Wi-Fi la o conexiune de bandă largă mobilă. Astfel, rămâneți conectat chiar dacă vă deplasați dintr-un loc în altul. Sau, puteți să comutați automat de la banda largă mobilă la Wi-Fi, dacă devine disponibil, astfel contribuind la reducerea costurilor.
Sfat
Atunci când utilizați o conexiune contorizată, aplicațiile și actualizările de la Magazinul Windows nu se descarcă automat. Windows vă va anunța pentru a vă putea controla utilizarea datelor (și costul).
Modul Avion
Atunci când sunteți într-un avion, toate dispozitivele electronice trebuie să fie închise complet pentru decolare și aterizare. Dar, odată ce ați ajuns în siguranță în aer, puteți pune PC-ul în modul avion și apoi îl puteți utiliza pentru a viziona filme descărcate, a juca jocuri sau a lucra la o prezentare. Modul Avion suspendă orice transmisiuni de semnal de la PC-ul dvs. pentru a se conforma cu reglementările liniilor aeriene.

Pentru a utiliza modul Avion
Trageți cu degetul din marginea din dreapta a ecranului, apoi atingeți Setări. 
(Dacă utilizați un mouse, indicați spre colțul din dreapta jos al ecranului, mișcați în sus indicatorul mouse-ului, apoi faceți clic pe Setări.)

Faceți clic pe pictograma de rețea Pictograma de rețea
Activați Modul avion atunci când vă aflați într-un avion și dezactivați-l după aterizarea la destinație.
Pentru a afla mai multe despre modul Avion, consultați Ce este modul avion?

Modul Avion, activat
Confidențialitatea în rețelele publice
Atunci când sunteți departe de casă și folosiți o rețea publică, cum ar fi cea dintr-o cafenea sau dintr-un aeroport, există câțiva pași pe care îi puteți efectua pentru a vă păstra PC-ul și datele în siguranță.

Prima dată când vă conectați la o rețea publică, veți fi întrebat dacă doriți să găsiți dispozitive și conținut din acea rețea. Spuneți nu, pentru ca alte persoane să nu vă poată vedea PC-ul în timp ce sunteți conectat la rețea. Dacă spuneți din greșeală da, nu vă faceți griji. Iată cum să schimbați setarea.

Pentru a contribui la păstrarea siguranței datelor dvs. într-o rețea publică
Trageți cu degetul din marginea din dreapta a ecranului, apoi atingeți Setări. 
(Dacă utilizați un mouse, indicați spre colțul din dreapta jos al ecranului, mișcați în sus indicatorul mouse-ului, apoi faceți clic pe Setări.)

Atingeți sau faceți clic pe Rețea, pe Conexiuni, apoi pe numele rețelei.

Dezactivați Găsiți dispozitive și conținut. Veți putea în continuare să vă conectați la internet, dar alte persoane care utilizează acea rețea publică nu vor putea accesa datele dvs.
verde
verde
Moderator
Moderator

Mesaje : 2050
Data de inscriere : 27/12/2011
Varsta : 29
Localizare : Baia Mare

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum