RO-ELF
Recomandare


• Citeste regulament-ul
• Daca ai probleme la inregistrare anunta problemele forumului
• Urmeaza tutorialele pentru incepatori !
Regulament | Probleme | Tutoriale
Bine Ai Venit !


• Te rugam sa te inregistrezi !
• Inregistrarea este complet gratuita
• Nu dureaza mult
• Si se aciveaza pe loc

Iregistrare

Comunitatea Asasiniro-mn.4rumer.comAtentie!: Cei fara mesaje pe site DELETE.
Recrutez membri pentru clan si moderatori la majoritatea sectiunilor.

Fără sunet în Windows

In jos

Fără sunet în Windows

Mesaj  verde la data de Joi Iun 26 2014, 16:07

Verificarea componentelor hardware

Multe probleme de sunet sunt cauzate de componente hardware care nu sunt configurate corect. Acest pas tratează verificarea plăcii de sunet, conectarea cablurilor la locațiile corecte, asigurarea faptului că hardware-ul este alimentat și verificarea volumului.

1. Verificarea plăcii de sunet

Verificați pentru a vă asigura că în computer există o placă de sunet și că acesta funcționează corespunzător.

Deschideți Manager dispozitive astfel: faceți clic pe butonul Start Imagine a butonului Start, faceți clic pe Panou de control, faceți clic pe Sistem și securitate, apoi sub Sistem, faceți clic pe Manager de dispozitive. Permisiune de administrator necesară.‌ Dacă vi se solicită o parolă sau o confirmare de administrator, tastați parola sau furnizați confirmarea.
Faceți dublu clic pe Controlere de sunet, video și jocuri pentru a extinde acea categorie. Dacă este listată o placă de sunet, înseamnă că aveți una instalată. Dacă nu este listată nicio placă de sunet, verificați informațiile furnizate cu computerul pentru a vedea dacă ar trebui să fie instalată o placă de sunet. Dacă ar trebui să fie instalată o placă de sunet, va trebui să instalați una în conformitate cu instrucțiunile fabricantului.

Note

Dacă știți că este instalată o placă de sunet, dar nu o vedeți în categoria Controlere de sunet, video și jocuri, extindeți categoria Alte dispozitive și verificați dispozitivele listate acolo.

De obicei, laptopurile nu au plăci de sunet. În schimb, ele au procesoare de sunet integrate, care apar în aceeași categorie din Managerul de dispozitive.

Dacă există un semn de întrebare galben în dreptul numelui plăcii de sunet din Managerul de dispozitive, este posibil să existe o problemă.

Faceți clic dreapta pe numele plăcii de sunet, apoi faceți clic pe Proprietăți.

Faceți clic pe fila General, apoi verificați caseta Stare dispozitiv pentru a identifica problemele plăcii de sunet.

Dacă există o problemă, se poate să vă trebuiască un driver nou pentru placa de sunet. Pentru mai multe informații, consultați Pasul 3: Actualizarea driverelor.

2. Verificați dacă cablurile sunt conectate corespunzător

Afișare totală
Difuzoare și căști
Cabluri HDMI
Dispozitive audio USB
Mai multe dispozitive audio
3. Verificarea alimentării și a volumului

Dacă aveți difuzoare, asigurați-vă că sunt conectate la o sursă de alimentare funcțională și că sunt pornite.

Asigurați-vă că volumul difuzorului sau al căștii nu este dezactivat sau prea slab. Acest lucru este important mai ales în cazul laptopurilor, dotate deseori cu difuzoare mici și mai greu de auzit.

Deschideți Mixer volum astfel: faceți clic pe butonul Start Imagine a butonului Start, pe Panou de control, pe Hardware și sunete, apoi, sub Sunet, faceți clic pe Ajustare volum sistem.
Mutați glisorul în sus pentru a crește volumul.

Asigurați-vă că nu este activat butonul Fără sunet. Dacă butonul arată așa: Imagine a butonului Fără sunet închis, sunetul este activat. Dacă butonul arată așa: Imagine a butonului Fără sunet deschis, faceți clic pe el pentru a activa sunetul.
verde
verde
Moderator
Moderator

Mesaje : 2050
Data de inscriere : 27/12/2011
Varsta : 29
Localizare : Baia Mare

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum